Mijn verhaal

Volg ons

Hallo, ik ben Pascale, oprichter van Studio Cirkel. Ik ben een interieurarchitect met meer dan 20 jaar ervaring, zowel bij projecten in het buitenland als in het binnenland. Ik heb ervaring in de wereld van residentiële interieurs, kantoren, healthcare en entertainment en ben gepassioneerd door duurzame interieurarchitectuur.

Duurzaamheid is nodig. Want laten we eerlijk zijn, er is een overdaad aan spullen en sommige interieurs gaan slechts kortstondig mee. En dit op een planeet die grenzen heeft. We moeten meer gaan nadenken over wat we ontwerpen, hoe we deze ontwerpen realiseren en waarom we dit doen. Ik geloof dat duurzame interieurarchitectuur kan bijdragen tot het leefbaar houden van onze planeet. Hier wil ik mij graag voor inzetten. Ik streef dan ook naar een ecologisch bewustzijn in mijn ontwerpen, in de keuze van materialen en toegepaste technieken.

Ik luister naar mensen. In samenwerking met mijn klanten ontwerp ik doordachte interieurs op maat van de mensen die ze dagelijks gebruiken. Ik stel mij steeds op als een constructieve partner doorheen het hele ontwerp- en bouwproces.

Naargelang de opdracht heb ik medewerkers die bepaalde taken op zich nemen. Op deze manier wordt kennis gedeeld en leren we van elkaar. Zo gaat het vooruit!

We werken steeds volgens deze waarden:

ETHISCH. We voeren ons werk uit met integriteit, nederigheid en transparantie.
DOORTASTEND. We analyseren de behoeftes van onze klanten en hoe we hun leven kunnen verbeteren door middel van kwalitatieve interieurarchitectuur.
INNOVATIEF. We trekken de status quo in twijfel. We bestuderen wat eerder gedaan is en streven ernaar om het beter te doen.
VERANTWOORDELIJK. We houden rekening met ecologische, culturele en financiële aspecten. We evalueren de levenscyclus en circulariteit van de materialen die we gebruiken in onze ontwerpen.

Scroll to Top